DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2012

 

PROBĚHLÉ AKCE 2012

Předvánoční výlet

                                                    

22.12.2012 - v tomto dnu většina lidí dohání přípravy či nakupování dárku, my jsme se naopak odreágovali a zúčastnila jsem se s Maxem výletu, který byl konán členy našeho cvičáku. Vyráželi jsme z náměstí Rokytnice, dále jsme si vyšlápli na Ručičky, kde bylo samozřejmě občerstvení v podobě grogu, svářáku a cukroví, dále jsme se vydali ke Studenovu. Naš výlet byl originální v tom, že jsme sebou přibalili podsedáky, takže každý kopeček jsme sjížděli :) Maxíček se nejdříve bál, ale pak přišel na to, že je to legrace a dosti si to úžíval. Naše putování probíhalo k Harrachovu a potom zase ke Studenovu. Zakočení bylo adrenalinové nebo-li jsme si sjeli dvě kratší sjezdovky ( já bohužel i se skokánkem :D ). A konec byl opět na náměstí v Rokytnici. Doufám, že se budou výlety takto zábavné pořádat častěji, protože takhle jsem se dlouho ve sněhu nepobavila :)

fotečky jsou od Věrky

Mistrovství České republiky v dogdancingu 2012

18.11.2012 - se v Praze - Balkán konalo MR ČR v dogdancingu a předávání titulů za zkoušky. My jsme si tam měli jet pro Master of dogdancing 1. stupně. Takže jsem si řekla, proč to zrovna nezkusit ia zazávodit si. Přihlásila jsem se do divite F ( freestyle ) a do divize DwD ( Dances with dogs ) - tato divize byla naposledy, protože jí bohužel club zrušil... Jela jsem s tím, že je to opravdu pro nasbírání zkušeností. Do divize F jsme šla se sestavou Shreka a do DwD na písničku od Robbieho Williamse. Popravdě mě Max trošku zklamal, vůbec mu nesedla hala ( kde na tribunách byli diváci ), byl dost roztržitý a málo se soustřel, takže to byla improvizace :) Vzadu u šatnách pracoval jak hodinky ale jak se nastoupilo na plac, úplřímně jsem se pobavila i já :) Nakonec jsme si odnesli dvakrát po 6. místě, takže to je spokojenost, na 2letého pubertálního borderáčka a druhý oficiální závod, to nakonec šlo :) Alespoň Max u Shreka ukázal jak ho to vlastně strašně baví :D Jinak tam byla moc pěkná závodní atmosféra a potkala jsem tam opět prima lidi ;) A dovezli jsme si domů konečně ten titul MOD1 :)

Ač jsem hodně přemýšlela jestli mám videa zvěřejňovat nakonec jsem je nahrála, no co trošku trapaz to byl :D video F, video DwD,

Fotky jsou od Pavla Maršála! moc za ně děkuji

dále děkuju Stáně Horáčkové za úžastnou bažinu, kterou nám vyrobila :)

předávání titulů:

Postupové zkoušky z DD

3.11.2012 - se v Praze konaly zkoušky z DD, já jsem se přihlásila na MD 2 a HtM 2, s tím, že jsem to chtěla jen zkusit jak to Max bude zvládat. Nakonec jsme si odnesli očekávaně 2krát dis, ale ne kvůli Maxovi, ale kvůli mé vlastní blbosti. Maxíček pracoval moc pěkně :) A já si můžu nafackovat :D

Zkouška poslušnosti - ZOP (základní ovladatelnost psa)

20.10.2012 - dnes se konaly dlouho připravované zkoušky poslušnostu ZOP na našem cvičáku - ZKO Rokytnice nad Jizerou. S Maxíkem jsme pilně trénovali a měli jsme úspěch. Rozhodčím byl velmi příjemný pan Rudolf Baudyš. Přihlášeno bylo 9 psů, a až na jednu vyjímku všichni uspěli. S Maxem jsme byli ve dvojci s Hanou a bíglicí Nelynkou. Pevní jsme šli cvičit my, nejprve bylo přivolání, poté chůze s vodítkem + obraty, chůze bez vodítka + obraty, dále polohy u nohy. Poté jsme šli na dlouhé odložení. A první část jsme měli v kapse se ztrátou 1 bodu. Další část bylo skupinové cvičení. Ve skupince jsem byla já s Maxem, Hanka s Nelou a Irena s Kačenkou. Tam byla chůze + obraty a odložení. Další a poslední část byla chůze po nepříjemném materiálu a přenesené psa psovodem + cizí osobou. V této a poslední části jsme ztratili také 1 bod. Konečný výsledek 98 bodů ze 100, takže máme ZOP na VÝBORNĚ. Jsem neskutečně ráda a moc jsem pyšná na Maxíka, cvičil moc pěkně :) a budeme se snažít se připravi na další zkoušky. Počasí se náramně vydařilo a moc děkujeme panu rozhodčímu a organizátorce Věrce Kašparové :D Všem ostatním zkouškařům gratuluji!

 

 

Dogtrekking Pojízeří za sluncem

29.9.2012 - tuto sobotu jsme se zúčastnili našeho prvního dogtreku a to s názvem Pojízeří za sluncem. Vycházelo se z našeho Jablonečka, takže to byla paráda :) Přihlásili jsme se na trasu : Výlet - což bylo 22,5 km. Ráno jsme dostali itinerář a dozvěděli jsme se, že zákledem jsou Dvoračky ( no po třetí v jednom roce se tam vyškrábat, ale alespoň jsme po každé šli jinou cestu ). Starování bylo v rozestupu 1 minutu. A my jsme samozřejmě nešli sami :) po postupným čekáním jsme šli ve skupince já s Maxem, Stáňa s Falcem a Michal s Fíčkem. Cesta tedy vycházela z cempu Zátiší v Jablonečku, poté se šlo na Končiny, tam po téměř horolezeckém výstupu jsme se dostali až na Stážník ( kde byla kontrolní otázka akrásný výlet ), poté téměř během jsme se dostali na cestu a pokračovali jsme až na Dvoračky :) Po ,, mírném stoupání" , jak bylo v itineráři napsáno, samozřejmě to pravda nebyla - jsme se dostali na Dvoračky, ihned ( jen jsme dali psiskám napít ) se šlo na rozcestí Ručičky, dále přes Studenov, okolo Liští díry do Rokytnice, okolo Kroupů a přes Blansko do cempu - cíle. Tedy cestování z kopce se nakonec ukázalo zrádnější než do kopce, protože jsme museli téměř běžet, pač ty naše psi z kopce cesty asi milují :D. Konečný čas byl 4hodiny a 16min. Umístění bylo portupně od 4. místa za sebou. Trasa byla moc pěkná, počasí se naprosto skvěle vydařilo a dle initerářu se šlo moc pěkně. Od Dvoraček si dáme na čas pokoj :) Doufáme, že se přístí rok opět vydáme :) Ale popravdě by si Max zasloužil jiného pána na tyto treky, protože on prostě tahá a tahá a nakonci, kde byli psi poněkud utahanější on vypadal, že je vlastně před startem na začátku :)

fotky od Stáni: zde

fotky od Julky:

Výlet k Mumlavskému vodopádu

11.9.2012 - další výlet jsme podnikly se Stáňou hlavně kvůli Britovi, byla to trasa dlouhá cca 5 km, takže konečně mohl s námi jít i Britísek :) Takže sestava byla tvořena 4 psy - Brit, Falco, Max, Fík. První problém byl jak všechny psy narvat do auta, kde nelze žádnýho psa dát do kufru, z toho jsme měli největší obavy. Nakonec to zvládli!! Já seděla na místě spolujezdce a Maxe jsem měla u nohou, vzadu na sedačce byl Brit, Falco a Fíček. Kluci byli MOC šikovní a vypadali, že jim to snad ani nevadilo - ležet přes sebe a dávat pozor aby na sebe navzájem nešlapali :). Cestu jsme začínali z parkoviště v Harrachově, šli jsme přímo k Mumlavskému vodopádu :) tam jsme strávili dost času focením :) I když bylo poměrně málo vody, byli jsme za to rádi, jelikož jsme se mohli fotit na kamenech, které by byly jinak pod vodou. Dále jsme šli k Rýžovišti, tak jsme psiska napojili a šlo se na zpět. Britoušek to skvěle zvládnul a ťapkal si vlastním tempem a pro ostatní to byla oddychová procházka :) Brit si velmi užíval focení :)

všechny fotky zde

Výlet na Horní Mísečky, Labskou boudu,.....

10.9.2012 - dnes jsme opět podnikly se Stáňou plánovaný výlet. Měly jsme sebou Maxíka, Falca a Fíčka. Ráno jsme s Maxem nasedli do vlaku a jeli do Horní Sytové, tam na nás čekala Stáňa a jejím autem jsme jeli na Horní Mísečky. Z parkoviště jsme šli pěšky na Zlaté Návrší - Vrbatovu boudu. Poté jsme na chvilku odbočili k Mohyle Hanče a Vrbaty, tam jsme občerstvili psiska a vyfotili. Dále jsme pokračovali přes Pančavský vodopád k Labské boudě. Měli jsme v plánu jít ke Sněžným jamám, ale vydali jsme se po zelené, což bylo špatně, takže jsme se opět museli vrátit ( zašli jsme si asi 4 km ), konečně jsme šli správně po žluté k Sněžným jamám, cestou jsme se ochladili u Kamenné strudánky a konečně jsme se kochali výhledem do jam a na Polsko. Po odpočinku jsme se vrátili k Labské boudě, tak jsme si chvíli poseděli a šli jsme k prameni Labe, tam se psiska smočila a šlo se dolů k autu. Tato cesta byla nejnáročnější, byla strmá, kamenitá a zdlouhavá :) Ale výlet byl moc povedený, počasí se nám náramně vydařilo a pejsci to bez problémů zvládli.

Fotky z celého výletu zde

Výlet na Dvoračky

2.9.2012 - po jednom dni odpočinku jsme vyrazili již po druhé tento rok na Dvoračky. Šla jsem já s Maxem a Stáňa s Fíčkem, Falcem a s jeho mamou Sárou (RR). Tentokrát jsme šli jinou cestou a to po modré, kolem Huťského vodopádu, kde jsme samozřejmě udělali přestávku a museli jsme psiska vyfotit :) poté se šlo velmi strmím kopcem nahoru, a stále nahoru až se před námi objevili Dvoračky :) Na Dvoračkách bylo plno lidí, kteří na nás samozřejmě koukali, jako na kdyby jsme se zbláznili :) Stáňa vedla svého Falca a Fíčka a já jsem si občas vypůjčila k Maxovi Sáru. Po odpočinku a focení jsme vyrazili po žluté dolů do Rokytnice. Najednou se psiskám šlapalo, všichni čtyři si šli vedle sebe a my občas za nimi vlály :D Ale byl to pěkně strávený výlet, který jsme si užili a trošku si psiska odpočnula psychicky a unavila se fyzicky :)

všechny fotky zde

Tábor dogdancingu a agility Dvůr Králové n. L.

27.-31.8.2012 naše táborování pokračovalo, tentokrát bylo místo dogfrisbee agility, takže si Maxík zaskákal přes překážky. Dogdancing byl opět veden Alčou Smolíkovou a agility Petrou Hamšíkovou. Agility se běhali vždy dopoledne, proběhli jsme zajímavé parkury, Maxík skákal jak o život, jeho rezervy jsou neskutečné. Učili jsme se zóny, Max porpvé probíhal látkový tunel, a stačilo mu ho asi dvakrát podržet a poté ho probíhal jak profesionál. Stáňa nám natočila pár videí, tak je někdy sestříhám. V dogdancingu jsme trénovali get, plazení vpřed, patu, vzad,..... Také se hodně trénovalo na gymnastických míčích, kde jsme zkoušeli točky a překvapivě Maxovi nedělali problém, ale na to aby se mi točil na zádech je zapotřebí mnoho trénování, Maxík si vyzkoušel i točky na zádech trenérky Alči, tak se musel snažit :D Nejvíce jsme však trénovali na páteční zkoušky. Přihlásili jsme se na MD 1, které jsme minule neudělali, a také na zkoušku Dwd 2, na tu jsem se přihlásila opravdu bez nadějí na úspěch, základem jsou taneční kroky psovoda a přitom pes musí splňovat povely bez ukazování. V pátek se šlo na to, hlásili celý den vydatný déšť, ale naštěstí déšť na zkoušky docela povolil, takže to ještě šlo. Nejprve jsme dělali Dwd 2, Maxovi se nechtěli nejprve moc dávat packy, ale nakonec jsme to zvládli! Poté jsme dělali MD 1, u které jsem se jen modlila aby jsme se vešli do času. Velké nadšení bylo, když nám při vyhlášení bylo zděleno, že máme obě zkoušky na Výborně!! Byla jsem neskutečně ráda. Prostě to byli úžasné a úspěšní dva týdny strávené se skvělými lidmi, na které se moc těším, až se zase někde potkáme :)

 

Fotky od Stáni: zde

Neoficiální závody dogdancingu Dvůr Králové n. L.

26.8.2012 - Po jednom dni volna jsme opět vyrazili do Dvora Králové, kde se tentokrát konaly závody dogdancingu. Rozhodčím byla Alča Smolíková a Daniela Šišková. Přihlásila jsem se s Maxem do začátečníků a poprvé i s Britem, a to do nováčků, jelikož to byli jeho první závody. S Britečkem jsme soutěžili na hudbu Brum, Brum, Brum z večerníčků Méďové, Briteček byl velmi ze všeho rozptýlený, takže pracoval jen ze začátku a potom už se mu nechtělo, ale tak hlavně, že jsme to zkusili :) Bylo z toho předposlední místo :) Za to s Maxem se nám dařilo mnohem lépe. Vzali jsme opět sestavu na Shreka ( s upraveným kostýmem a sestavou ), Maxíček pracoval moc pěkně a bylo z toho 3.místo, na oba jsme velmi pyšná a pořadatelům děkujeme a doufáme, že opět někam pojedeme, možná ještě jednou s Britem :)

Video Maxe zde , Autor fotek:Ondra Vacula

Než jsem opět odjela domů ( protože jsem musela na zápis na VŠ ) se Stáňou jsme nafotili naše obříky - medvídky :) Britečka a Falouška :)...no posuďte sami nejsou roztomilí a šikovní???

Tábor dogdancingu a dogfrisbee Dvůr Králové n. Labem

( pouze část táborníků)

20.- 24.8.2012 jsme si užili úžasný tábor plný tréninku a legrace. Dogdancing pod vedením Alči Smolíkové a dogfrisbee pod vedení Lucky Schönové. V neděli jsme vyrazili ještě se Stáňou a s Falkem (samozřejmě jsme jeli dvěma auty, jelikož by se nám věci do jednoho auta nevešly ) do Dvora Králové, ačkoliv jsme věděli, kde tábor probíhá, protože jsme tam jeli již po druhé, zavřeli nám příjezdovou cestu, takže jsme přes hodinu bloudili po Dvoře než jsme našli příjezdovou cestu. Celý týden nám moc počasí nepřálo, buď bylo horko (přes 30 stupňů) nebo pršelo, ale nás samozřejmě nic nezastavilo, takže jsme se stihli spálit i úplně zmoknout, ale nijak nám to nevadilo. Vždy jsme ráno trénovali dogdancing a odpoledne dogfrisbee, po obědě byla třeba teorie dogdancingu nebo dogfrisbee, nebo se jen projížděli různá videa závodů pro inspiraci. Také jsme si zahráli ultimate, no trošku neprakticky jsme hráli bez bot, takže se to neobešlo bez zranění, u mě to odnesl prst na noze, takže doufám, že příští týden budu moci běhat agility. Jinak jsme s Maxek trénovali dogdancingové triky např. get, odrazy, podrž tyč, cviky na gymnastických psích míčích, na dogfrisbee jsme trévovali různé overy, vaulty, dog catch, flip. A moc nám Lucka pomohla s motivací, jak Maxe nastartovat :) V pátek probíhaly zkoušky z dogdancingu, přihlásila jsem se na MD 1 a Htm 1. Maxíček pracoval moc pěkně, ale nakonec jsme MD 1 neudělali, kvůli mé blbosti, protože jsem udělala pouze 7 kroků couvání místo 8, no to opravdu naštve, jsem si to vůbec neuvědomila :) Ale máme Htm 1 na výborně, takže radost je veliká. Nyní máme den volna a v neděli na závody s Maxem a Britem a v pondělí začíná další tábor tektokrát místo dogfrisbee je agility, a v pátek se pokusíme znovu o MD1 :)

fotky jsou od Stáni (kromě té společné): zde

Výlet na Maloskalsko

9.8.2012 podnikli jsme výlet na Maloskalsko. Vyráželi jsme z vlakové stanice Malá Skála. Nejprve jsme šli přes Záborčí na zříceninu Frýdštějn, tam jsme si udělali malou pauzu a po hřebenu jsme se vydali na Pantheon. Po cestě jsme vylezli ještě na pár vyhlídek. Když jsme dorazili na Pantheon rozhodli jsme, že si zaplatíme vstup a podíváme se do skalního města Vranov. Max byl naprosto senzační, chodil naprosto bez problému po skalních vyhlídkách, schodech, jak nějaký horolezec. Jen na tu nejvyšší vyhlídku, která je brána jako velmi fyzicky náročná, na nás počkal dole :) Jinak vypadal, že je moc spokojený. Poté jsme se ještě šli podívat na vyhlídku nad Malou Skálu. Dole jsme se posilnili pizzou a Maxíček si užíval zasloužené koupeli v Jízeře. Tak snad zas někdy a třeba si konečně půjčíme loďku a Max si Jízeru i sjede v loďce :)

Výlet na Riegrovu stezku

7.8.2012 byli jsme na výletě na Riegrově stezce. Konečně po dlouhé době s námi byl i Briteček, jelikož se jednalo o poměrně krátkou trať (6km). Ráno jsme nejprve vyrazili autem do Semil, poté vlakem do Spálova. Odtud jsme šli Riegrovou stezkou, počasí vyšlo skvěle, bylo polojasno, takže pro psiska nejlepší počasí. Briteček to zvládl senzačně. Výlet se moc povedl, proto doufám, že ještě tento rok stihneme tam ještě jednou zajet.

 

Neofic. závody dogdancingu - "O pohár Kennel´s Favourite

29.7.2012 po delší době jsme se ( i když na poslední chvíli ) přihlásili a zůčastnili závodů dogdancingu "O pohár Kennel´s Favourite" konaný v Chrudimi pořádaný Alčou Smolíkovu. V rychlosti jsem připravila dlouho plánovanou sestavu na písničky ze Shreka. Sestava i kostým jsme neměli dodělaný ale i přesto jsem byla spokojená. Maxíčkovi dělá poměrně problém tančit v trávě (je tam asi dosti pachů, které musí prostudovat :)). Po příchodu na místo závodů začalo vydatně pršet, proto se začátek závodu přesunul o hodinu později. Počasí se nakonec umoudřilo a celý závod probíhal již bez deště, nejprve tančili nováčci a poté začátečníci. V začátečnících byla laťka vysoká a nakonec jsme s Maxíkem obsadili ( se strátou 1 bodu ) 4. místo. Byla jsem moc spokojená, tak teď budeme sestavu dodělávat aby jsme příště byli lépe připravení :) Video a více fotek budou časem :)

za fotky MOCkrát děkuji autorům

 

Seminář s Alou Smolíkovou

27.5.2012 opět se konal na našem cvičáku trénink s Alčou Smolíkovou. Sešla se nás skvěla parta, a odpoledne jsme pilně cvičili. Nejvíce jsem s Maxem trénovala prvky na zadních nohách a to dance a ring, dále jsme cvičili heel pozice, chůzi stranou, odrazy a začneme s povelem get. Prostě toho máme nyní dost na cvičení a budeme vzorně trénovat aby jsme se mohli zúčastnit dalších závodů :)

fotky od Stáni zde

fotky od Věrky z celého tréninku: zde

"Náš psí tábor"

5.-8.5.2012 se konal již 5.ročník psího tábora na Pecce. Samozřejmě jsem se na něho přihlásila ( jako na každý ročník ). Bohužel po Britově torzi jsem si nebyla jistá zda se ho skutečně zúčastníme. Naštěstí se Britův stav tak zlepšil, že jsme si ho opět velmi užili. Pro mě to byly velmi náročné dny. Každý den jsem musela s Britem na veterinu, takže ráno návštěva veterináře, rychlá cesta domů, naložit Maxe a Britouška nechat doma a šup na Pecku. Jednou se mi podařilo, že jsem tam přespala. Oba kluci to zvládali suprově. V sobotu jsem s Maxem dorazila na Pecku, rychle jsem se nahlásila a šlo se cvičit ( večer jsme zas jeli domů ). V neděli se cvičilo dopoledne i odpoledne, naše skupinka cvičila snad všude, chvilku v lese v borůvčí a chvilku na silnici :) V pondělí se cvičilo jen dopoledne a odpoledně bylo soutěžní. Soutěže byly dvě, jedna pro pejsky a druhá pro páníčky. Pro pejsky tento rok byla připravena dráha agility se spestřením ( chvilku jsme museli nosit talíř s tenisákem, nebo kutálet s míčkem po kladině :)). Druhá soutěž pro nás, byla o překonání dráhy na chůdách ( stála jsem na nich jednou a to minulý tábor a ihned jsem z nich sletěla ) tentokrát jsem se dobelhala až na konec, samozřejmě po nespočetných pádech, kdy mě Vášek ( jeden z pořadatelů tábora ) stále pomáhal zas na ně :). Ale byli jsme úspěšný, teda Maxík z jeho soutěže jsme si odnesli krásné 3.místo. V úterý se dopoledne konal coursing, ten s Maxíkem neděláme ) nechci raději podporovat honění věcí :), takže jsem si ráno dovezla i Britíska, aby se mohl podívat na jeho oblíbený tábor, který v jeho výcviku vždy velmi pomohl. Britoušek si to velmi úžíval, každý ho drbal a hladil a on si jenom lebedil :) Během celého tábora jsme ve volných chvílích se Stáňou, která měla sebou Falca i Fíka, aktivně fotily a máme spoustu krásných fotek. Takže co dodat, byla to jedna z mích nejoblíbenějších akcí, s Maxíkem jsme si zacvičili poslušnost, agility, dogdancing a dogfrisbee. Takže příští rok ( doufám, že všichni budeme zdraví ) jistě pojedeme zas, a už se nemužeme dočkat!!

fotky z celého tábora zde , a tady jsou vybrané fotky Maxe: zde ( fotky jsou od Stáni )

 

Výšlap na Dvoračky

21.4.2012 - dnešní sobotu jsem měla na plánu jít s Maxem a s mojí kamarádkou Stáňou a jejím pejskem Falkem na dogtrek - Polabskou stezku. Ráno jsme se probudily a venku silně pršelo, usnesly jsme, že nechceme rizkovat jít 30km v dešti ( být nemocný na maturitu opravdu nechceme ). Proto jsme se dohodly, že raději půjdeme, pokud se zlepší počasí, na náš dlouho plánovaný výlet na Dvoračky. Opravdu se udělalo krásné počasí tak jsme vyrazily. Šli jsme : Já s Maxem, Stáňa s Falcem a její bratranec Michal s Fíčkem. Výlet jsme si užili, bylo krásné počasí, příroda ( přešli jsme z jara do zimi ) a šli jsme kolem ohrady plné oveček a jehňátek. Trošku jsme nedomysleli, že nahoře je ještě sníh. Tak jsme si tam kráčeli v botaskách a poměrně lehce oblečený a přitom jsme potkávali lidi s běžkama. Nahoře byl pěkný výhled, tak jsme se tam vyfotili a odpočnuli a vyrazili jsme směr dolů. Chtěli jsme jít ještě dále, ale shíh - botasky nám to nedovolili. Cesta dolů byla náročná, psiska zjistili, že vlastně mají táhnout, ale dolů to zas tak příjemný pro nás nebylo, tak alespoň jsme byli dole raz dva. Příště si to určitě zopakujeme a uděláme nějaký okruh ( až nebude sníh ). Moc se na to těšíme :)

 

Seminář dogfrisbee s Míšou Androvou

6.4.2012 - jsem si s Maxem užila po roce úžastný seminář dogfrisbee s Míšou Androvou. Od 10 do 17 hodin jsme si mezi zúčastněnými házeli s disky, učili jsme se nové hody a staré procvičovali a učili se pracovat se psy. Dozvěděla jsem se jak Maxe naučit vaulty. I počasí nám přálo, takže skvěle strávený den. Budeme se snažit a pravidelně cvičit, aby jsme se zlepšovali :)

A abych si udělala radost koupila jsem si od Míši nové disky a to fialový a modrý :)

Fotky z celého dne od Stáni: zde

Ukázky dogdancingu Setkání s krakonošem Harrachov

17.3.2012 jsme byli pozváni prostřednictvím ZKO Rokytnice na vystoupení dogdancingu na 66.ročníku Setkání s krakonošem v Harrachově 2012. Vystupavali jsme já s Maxíkem, Věrka s Argem a Kamča s Megí.

Byla tam spousta lidí, dětí v maskách, pejsků a vystupovali jsme na poměrně malém podiu, takže jsem se obávala Maxíkovi reakce, ale mile mě překvapil. Ikdyž jsme nepředvedli, vše co jsem měla v plánu, vypadalo to, že se vystoupení divákům líbilo :)

Video budeme mít od Julky ;)

 

Maxíček při čekání na vystoupení v hotelu

 

fotka od Julky

 

Dogdancingové závody - Super dance dog 2012

11.2.2012 jsem se s Maxíkem zúčastnila našich prvních oficiálních závodů v dogdancingu v Praze a to soutěže Super dance dog. K soutěži mně přemluvila Alča Smolíková a také mi poradila do jaké divize se mám přihlásit - za to jí moc děkuji. Tancovali jsme v divizi D - Dwd - tanec se psem. Sestavu jsem vymyslela na písni z Flashdance. Poprvé Maxík vystupoval bez pamlsků. Nakonec jsme získali z naší divize 1. místo a jsem z něho nadšená. Byl to skvělý den. Alče a ostatním vítězům gratuluji.

Video : zde

Fotky od Pavla Maršála : zde