DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2011

PROBĚHLÉ AKCE 2011

 Jízda parním vlakem

10.12.2011 - rozhodla jsem se, že Maxe vezmu "socializovat" do Parního vlaku, který u nás jezdil trasu Jilemnice- Rokytnice n. J., byl to mikulášský vlak, tudíž bylo všude spousta dětí a čertů :), Max byl naprosto zlatý, v klidu jezdil naprosto plným vlakem, nechával se hladit od malých dětí, a prožili jsme pěkný den, i když téměř celý ve vlaku ;)

 

 

 

 

 

 

 

Seminář s Alenou Smolíkovou

28.10.2011 jsme se s Maxem zúčastnili tréninku s Alčou.  Pěkně jsme si zacvičili, nejvíce jsme trénovali odraz, popros, twist a skoč. Budeme teď vzorně trénovat, aby jsme co nejrychleji uměli hlavně odraz :)

Myslím, že jsme si to pěkně všichni užili :)

Fotky od Stanislavy Horáčkové - zde

18. Den zvířat na SOŠ veterinární

4.10.2011 se na škole kam chodím ( na SOŠ veterinární v HK ) konal každoroční den zvířat. Rozhodla jsem se, že s Maxem zkusím vystoupit v dogdancingu. Vezla jsem ho již v pondělí ráno a strávil se mnou celý den ve vyučování a domů jsme jeli ve středu. V úterý se konal samotný Den zvířat, byla jsem velmi zvědavá jak bude vnímat. Nakonec jsem byla mile překvapena, ikdyž se parkát kouknul někam jinak nebo se i začuchal, tak přesto jsem z toho měla dobrý pocit, jelikož to bylo poprvé co cvičil za takovýchto podmínek. Psů tam bylo přes 80 a lidí celkem i s dětmi, snad všech školek z HK, asi 500. Takže jsem byla rád, že pracoval. Video od Petry Červenkové: zde

tyto krásné fotky fotila Jana Bubeníková :)

       

,,Cvičákovské sranda závody"

18.9.2011 se v KK Rokytnice nad Jizerou konaly závody pro členy. Skládalo se to z poslušnosti, dogdancingových prvků a dráhy s překážkami. Nakonec jsme s Maxíkem vyhráli 1. místo :)

fotky, ikdyž velmi špatné kvality - zde

Tábor Dvůr Králové ( dogdancing a dogfrisbee )

15.-19.8.2011 - prožili jsme naprosto úžastný tábor ve Dvoře Králové. Tentokrát se jednalo o tréninky dogdancingu s Alenou Smolíkovou a dogfrisbee s Luckou Schönovou. Obě byli naprosto super a spoustu nás toho opět naučily. Maxíček si skvěle zaskákal za talířem, vyzkoušeli jsme si dogcatch, overy a já jsem se naučila a prosvičila několik hodů. V dogdancingu jsme trénovali skoky na záda, do náruče a spouštu dalších triků. Nejvíce jsme se však věnovali přípravy na zkoušky. Rozhodla jsem se vykonat zkoušky C1 a D1. Alča nám dala písničky a pomohla se sestavou. Maxíček si mohl zatrénovat na psích gymnastických míčích a vypadalo to, že ho to velmi bavilo.

 

 

Ve čtvrtek se konala táborová soutěž dogdancingu, kdy na náhodně vylosovanou písničku jsme měli improvizovat. Já jsem si vylosovala písničku Hastermane tatrmane a něco jsme spolu s Maxikem sesmolili. Nakonec jsme skončili na krásným 3. místě a měla jsem z něho velkou radost.

V pátek se konali v odpoledních hodinách zkoušky. Nejdříve jsme skládali C1 poté D1, obě jsme složili na výbornou.

Prostě to byl senzační týden a já děkuji Alče a Lucce za skvěle připravený tábor.

Nyní se budu snažit Maxíka naučit prvek pivot, aby jsme mohli co nejdříve pokusit se vykonat A1 a B1 :)

Fotky mně s Maxíčkem a Stanislavi Horáčkové a Falca : zde

 

 

Výlet s Maxem do Teplicko-adršpachských skal

3.-5.8.2011 - já a můj otec jsme vzali Maxe a jeli jsme do Teplicko - Adršpachských skal. Nejdříve jsme prošli celé Teplické skály a poté i Adršpach, Max mě velmi překvapil, jelikož procházel i přes dřevěné schody, lezl téměř po skalách, prostě skvělý cestovatel, ikdyž jsme ho museli párkrát přes něco raději přenést :) Nachodili jsme téměř 50km :) a on byl stále v pohodě ;)

 

 

 

 

 

 

 

Tábor Benešov u Semil ( dogdancing a agility )

          

18.-22.7.2011 - Prožili jsme skvělí tábor v Benešově u Semil. Jednalo se o tréninky dogdancingu s Alenou Smolíkovou a agility s Luckou Součkovou. V agilitách jsme si zaskákali a já jsem zjistila, že Maxíčkovi nedělá problém ani velikost skoček L. V dogdancingu jsme se naučili velké množství prvků, na kterých se budeme snažit pracovat. Jako největší úkol jsem si dala naučit Maxíka popros a tanec, jelikož má problém s rovnováhou. Počasí nám moc nepřálo a tak kvůl hrozícímu vylití Jizery jsme odjeli ve čtvrtek a v pátek jsme si ještě jeli zatrénovat dogdancing.

Tábor se nám i přesto velmi líbil a doufám, že ve Dvoře budeme mít lepší počasí :) Moc Alče a Lucce děkujeme :)

Fotky mně s Maxíčkem a Stanislavi Horáčkové a Fíčka ( se kterou jezdíme na akce ) : zde

 

Soutěž dogdancingu

19.6.2011 jsem s Maxem vyrazila na naši první soutěž z dogdancigu, byli jsme ve skupině nováčků. Vybrala jsem si písničku Poker face od Lady Gaga. Chtěla jsem hlavně vyzkoušet jak Max bude vnímat mezi psama a spoustu lidmi. Nakonec jsem byla spokojená občas se zakoukal na naše auta, ale jinak to bylo docela dobrý. Skončili jsme na 12. místě a byla jsem spokojená :)

fotky, které jsem stáhla na internetu a autorům děkuji

video : zde

Seminář stopových prací

5.6.2011 - opět jsme se zůčatsnili semináře stop s Irčou Zemanovou. Stopy Maxíčkovi velmi jdou a dokonce ho baví, jen panička nemá čas je moc našlapovat tak se snad polepšíme.

video od Věrky : zde

za fotky děkuji Míše :)

 

 Tábor - " Náš psí tábor "

 

5.-8.5.2011 - Již po čtvrté jsem jela na jarní výcvikový tábor na Pecku u Nové paky. Poprvé jsem nejela nejen s Britem ale i s Maxíkem. Dále s námi jela Stanislava Horáčková se svými psy Fíkem a Falcem. Naše psiska si spolu hrála a my je střídavě chodili cvičit na tréninky poslušnosti. Byly to pro nás náročné dny, ale byly príma :)

fotky: zde

 

 

  

Seminář dogfrisbee

9.4.2011 - s Maxem jsem se zůčastníla semináře dogfrisbee s Míšou Androvou. Byl to úžastný seminář, který mě naučil spooustu hodů, dozvěděla jsem se jak Maxe motivovat aby ho házení ještě více bavilo, naučil se dogcatch. U Míši jsem si nakoupila disky i její krásnou knížku, ve které jsou hody popsány a tak mám jistotu, že je jen tak nazapomenu, bylo to prostě super den, akorát nemuselo tolik foukat vítr :)

fotky mě a Maxe a Stáni a Falca : zde

za tyto dvě fotky děkuji Julče :)